Winter bruiloft bij Paviljoen Puur

We snappen het dat veel bruidsparen in de zomer willen trouwen, mooi weer, goede temperatuur, vrolijke mensen, alles staat in bloei. Maar we weten ook dat je dit alles nog maar moet afwachten 😉 Winter bruiloft zijn minstens zo leuk, en dat gaan wij je aan de hand van deze shoot laten zien. Winter bruiloften zijn warm, knus en gezellig, en wij hebben daar ook nog eens de perfecte locatie voor!

De locatie van deze té leuke shoot is Paviljoen Puur in Diemen. De locatie is gelegen middenin het oude Fort Diemerdam, waardoor je je bevind in een prachtige historische omgeving. Ook heeft de locatie veel plekken op het terrein om te trouwen, dus weer of geen weer, alles is hier mogelijk. Daarnaast hebben een een hot chocolat Volkswagen busje, en heerlijke overdekte buitenkeuken, een buiten- en binnenhaard, vuurkorven en kan de chef het menu helemaal winters maken aan de hand van jullie wensen met o.a. glühwein, soepjes en pretzels. Ook good to know, in de winter liggen te tarieven om hier te trouwen een stuk lager #tipvanflip.

De organisatie, styling en het bloemwerk lag in handen van The Bridal Blush. En ik vond het zo leuk om me hier op te storten. Is toch echt wel anders als een zomer bruiloft. Vanaf nu hebben we dus ook meerdere items in de verhuur speciaal voor winter weddings, zoals het bord dat je hierboven ziet. 

Fotografe Linda-Jane kende ik al, want afgelopen mei is zij getrouwd en mocht ik haar styling en bloemwerk verzorgen. Dus af en toe zag ik al foto’s van haar voorbij komen, ze is echt een parel! Ik was dan ook super blij dat ze aan deze shoot mee wilde werken. Ik vind haar foto’s prachtig en denk echt dat zij het heel ver gaat schoppen. Keep her in mind 😉

De prachtige, minimalistische stationery en het welkomstbord zijn gemaakt door Studio Naokies, herkenbaar aan haar eigen handschrift die overal terugkomt. Als je goed kijkt zie je dit zelfs terugkomen bij Bladconfetti, hoe leuk! Ook was het een eer dat Sweet Appetite aan de shoot wilde meewerken, en de meest prachtige en lekker smakende koekjes en macarons heeft gemaakt. De koekjes passen heel erg bij een winters thema, samen met de hot chocolat en de glühwein. 

Voor Anna & Dwight was het niet de eerste keer dat ze als bruidspaar voor de camera stonden. Vorig jaar hebben ze al eens meegewerkt aan een shoot, dus dat werkt heel erg fijn. Daarnaast is het ook gewoon een cool en knap stel, die mega verliefd op elkaar zijn. Nazima Garib heeft Anna nog nét even meer het bruid-gevoel gegeven door haar make-up en haar stoer, ‘simpel’ maar toch classy te houden. 

Voor zowel Dwight als Anna hadden we veel keuze qua kleding. Dwight heeft de prachten pakken van Schutz Mannenmode mogen dragen, met daarbij heel veel verschillende accessoires. Deze winkel vind je in Hoorn, en ik heb echt nog nooit een winkel gezien met zoveel mooie mannenmode voor als je gaat trouwen. Echt werkelijk waar alles is er te vinden. Anna kreeg 2 mooie jurken aan van De Bruidszaak, een nieuwe bruidswinkel in Purmerend. En oh wat een plaatjes waren het! Om de outfit meer winters te maken wilde ik gebruik maken van off-shoulder truien, stoere leren handschoentjes en veel fijne sieraden.

Als je denkt aan een winter bruiloft met kampvuren dan denk je ‘zanger’ toch? Juist, mega leuk ook dat Kevin van Wedding Tunes ons heeft voorzien van mooie romantische deuntjes op zijn gitaar. Het was zo romantisch rondom het kampvuur, Kevin aan het zingen, en het bruidspaar helemaal in hun eigen wereld. Té lief! En om dit alles te vieren was daar Bladconfetti, biologisch afbreekbare confetti die tegenwoordig niet meer weg te denken is. En oh wat hebben we gelachen.

Naast dat je kunt genieten van de prachtige foto’s vind je ook aan het einde van de blog de prachtige film die Mint Deer Videoproductie heeft gemaakt van deze dag, met als muziek een eigen nummer van Kevin van Wedding Tunes. Het cirkeltje is nu rond!

Geniet van deze prachtige foto’s, en we hopen dat je geïnspireerd bent om een winter bruiloft te overwegen. Je weet nu dan in ieder geval bij wie je moet zijn 😉

The Team

Organisatie, bloemen en styling: The Bridal Blush
Fotografie: Linda-Jane Fotografie
Locatie: Paviljoen Puur
Stationery: Studio Naokies
Sweets: Sweet Appetite
Jurken: De Bruidszaak
MUAH: Nazima Garib
Pakken en accessoires: Schutz Mannenmode
Video: Mint Deer Videoproductie
Zanger: Wedding Tunes
Confetti: Bladconfetti 

Hi there! Wat leuk om jou hier te zien. Dit betekent waarschijnlijk dat je dé vraag hebt beantwoord met ja (of je bent alvast lekker aan het dromen)! En dan snap ik ook wel dat je lekker meteen een kijkje komt nemen bij The Bridal Blush.