Wij hebben een ZIWA-award 2019 gewonnen!

Yeeeey, zo leuk! Ook dit jaar zijn wij weer één van de winnaars van een Ziwa Award! Waar er vorig jaar nog 3 landelijke winnaars waren per categorie (waaronder wij), heeft de vakjury nu een nummer 1, 2 en 3 gekozen. En wij zijn vereerd dat wij op de 2e plaats zijn geëindigd in de categorie STYLING & DECORATIE!

VAN HARTE GEFELICITEERD! ?

Jij bent door de ZIWA Vakjury verkozen tot winnaar van de 2e plaats in de categorie bruiloft styling en decoratie! 

Bij het stemmen hebben wij de jury gevraagd om te kijken naar jouw portfolio, reviews en naar de professionele presentatie van jouw bedrijf. Bij alles keken zij zowel naar jouw Zankyou profiel, als naar jouw website en social media kanalen.

Wij zijn natuurlijk mega trots en willen iedereen bedanken die op ons heeft gestemd, de vakjury én natuurlijk alle bruidsparen die voor The Bridal Blush kiezen. Zonder jullie vertrouwen zou wij ook helemaal nergens!

Liefs & XOXO

Hi there! Wat leuk om jou hier te zien. Dit betekent waarschijnlijk dat je dé vraag hebt beantwoord met ja (of je bent alvast lekker aan het dromen)! En dan snap ik ook wel dat je lekker meteen een kijkje komt nemen bij The Bridal Blush.