eerste hulp bij bruiloften koffer the bridal blush
Tamarah

Tamarah

What’s in my bag? De wedding planner editie

We zijn vanaf nu ook begonnen met video’s te maken met de ultieme tips voor jouw bruiloft! Daarnaast krijg je ook een kijkje achter de schermen, gaan we DIY’s doen én vertellen je verschillende do’s & dont’s. Abonneer je op mijn YouTube Kanaal!

Al in het eerste gesprek geef ik het bij bruidsparen aan, als wedding planner heb ik een koffer die me heilig is met alles erop en eraan! Hoe leuk om deze koffer nou eindelijk eens uit te pakken in een nieuwe vlog!

Wil je weten wat wij als wedding planner voor jouw bruiloft kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! LIEFS

Hi there! Wat leuk om jou hier te zien. Dit betekent waarschijnlijk dat je dé vraag hebt beantwoord met ja (of je bent alvast lekker aan het dromen)! En dan snap ik ook wel dat je lekker meteen een kijkje komt nemen bij The Bridal Blush. 

The bridal blush trouwen in 2021 bruiloft

Trouwen in 2021?

Woehoe, gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! De reden dat je deze blog leest is waarschijnlijk omdat jullie plannen hebben om in 2021 te gaan trouwen!

Read More »
Ceremoniemeesterbrief the bridal blush

De ceremoniemeester brief

Voor mij een belangrijk onderdeel van het wedding plannen en ceremoniemeesterschap, de gastvrouw en vraagbaak zijn voor jullie gasten. Ook iets waar ik mega van

Read More »

Bruiloft trends 2020

Het is ondertussen al weer november en onze agenda zit vol met kennismakingsgesprekken voor 2020. Zo leuk om alle wensen en ideeën van kersverse aanstaande

Read More »
Sluit Menu
×
×

Winkelmand