STYLING

know, één van de eerste dingen die gedaan worden bij de eerste ‘JA’, is het aanmaken van een Pinterest-bord. Het is namelijk echt mega leuk om inspiratie op te doen voor jullie eigen bruiloft. Maar het combineren van al deze mooie plaatjes en het uiteindelijk uitvoeren hiervan op de dag zelf is zo makkelijk nog niet. Er komt veel bij kijken en er zo giga veel te kiezen!

Bij The Bridal Blush kunnen we een het complete plaatje voor jullie realiseren en leveren. Ikzelf (Tamarah) werk als styliste én bloemiste, dus wij kunnen er voor zorgen dat alles geheel bij elkaar en jullie wensen aansluit. Daarnaast werkt TBB member Naomi als grafisch ontwerper, dus ook het drukwerk kunnen wij in-house verzorgen.

werkwijze

Jullie styling traject start met een kennismakingsgesprek bij mij op kantoor in Purmerend, óf op de trouwlocatie van jullie keuze. Tijdens dit gesprek kijken we naar jullie wensen, de mogelijkheden op de locatie en of wij een leuke klik hebben. Aan de hand van dit gesprek zal ik een offerte voor jullie opstellen met daarin alles wat jullie tot nu toe willen. Hierdoor heb je in ieder geval een idee wat het ongeveer gaat kosten, en kunnen we later nog dingen bijvoegen of afstrepen. Zodra deze akkoord is gaan we het stylingplan langzaam verder vormgeven. We gaan op zoek naar de juiste kleuren, materialen, thema, zolang alles maar echt bij jullie past. Een persoonlijke bruiloft verzorgen doen wij natuurlijk het liefst!


5 weken voor de bruiloft gaan we naar de locatie om nog eenmaal alles met elkaar door te nemen, we bespreken het meubilair, de kleuren, de bloemen en eventueel het drukwerk. Ook hoor ik dan graag de definitieve dagplanning. Vanaf dat moment zetten we het stylingplan vast en kan ik alle materialen gaan verzamelen. Dit zijn voornamelijk materialen die wij zelf in huis hebben, maar hebben wij het niet? Dan maken we het of we zoeken naar de juiste leverancier die dit kan leveren. Op de dag zelf hoeven jullie je nergens zorgen om te maken, want wij zorgen de gehele op-en afbouw van de materialen.

rentals

Wil je de materialen alleen huren en zelf aan de slag gaan met de styling? Dat kan natuurlijk ook. Je vind onze styling materialen met bijbehorende prijzen hier. Wij bezorgen de items vanaf een bedrag van € 250,-, voor een lager bedrag kunnen de materialen worden opgehaald in onze loods in Purmerend.

Kind words