PLANNING

Wat kunnen jullie verwachten als jullie mij inschakelen als jullie wedding planner?

Foto: Happy Photographer

STAP 1:

We beginnen met een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin we al jullie wensen en ideeën gaan bespreken en we kijken naar het huidige plaatje. Hebben jullie al een locatie geboekt of op het oog? En hebben jullie al bepaalde leveranciers met geweldige diensten of producten waar je zeker gebruik van wilt maken? We gaan het allemaal uitgebreid bespreken zodat we een perfect beginpunt hebben om te starten met met het creëren van jullie wedding. Na onze meeting ga ik aan de slag met een plan van aanpak.

Foto: Happy Photographer

STAP 2:

Ik maak een plan van aanpak, waarin alle grote lijnen uitgewerkt staan die aangepakt moeten worden. Deze planning biedt houvast tijdens het algehele proces en zorgt er ook voor dat jullie precies weten waar jullie aan toe zijn. In het plan van aanpak kun je ook de begroting vinden. Deze maak ik aan de hand van jullie aangegeven budget. Deze begroting zullen we tijdens het proces nauwlettend in de gaten houden en bijstellen waar nodig. Ik zal dit budget persoonlijk voor jullie bewaken.

Foto: Happy Photographer

STAP 3:

Je kunt mij altijd bereiken voor advies en vragen. We plannen 2 x een voortgangsgesprek. Hierin gaan we kijken waar jullie staan, wat er nog gedaan moet worden en wat de volgende stappen zijn. Het is ook mogelijk om meer gesprekken in te plannen. Je krijgt toegang tot mijn netwerk. Natuurlijk zijn jullie vrij om jullie eigen leveranciers te kiezen maar door mijn grote netwerk kan ik jullie ook voorstellen aan collega’s. Indien gewenst kan ik aanwezig zijn bij de afspraken die jullie hebben met leveranciers.

Foto: Tess Evenboer Photography

STAP 4:

 Het contact met de leveranciers verloopt via The Bridal Blush. Hiermee worden jullie ontzorgt. De afspraken die gemaakt zijn, zal ik ook voor jullie checken en maak ik een draaiboek voor your big day. Om jullie gasten alvast wat meer info over het verloop van de dag te geven stel ik een ceremoniemeester brief op. Hierin staan de belangrijkste, ‘regels’ en het laatste nieuws in voor de trouwdag. We  bespreken het draaiboek op locatie. Tot slot ben ik als ceremoniemeester aanwezig op jullie bruiloft, uitgaande van 10 uur.

Foto: Moniek van Gils Fotografie

WEDDINGPLANNER

Wil je zelf je bruiloft vormgeven maar kun je daar wel wat ondersteuning bij gebruiken? Ik als weddingplanner kan jullie daar bij helpen! Wij bieden een luisterend oor, de gaafste ideeën en een netwerk van de leukste en beste leveranciers om jullie dag de mooiste uit jullie leven te maken. 

Jullie bruiloft is het belangrijkste en omvangrijkste evenement in jullie leven, dus waarom zou je zelf niet nog meer gaan genieten en de uitvoering aan mij overlaten? Waarom zelf het wiel uitvinden als wij hier al dagelijks mee bezig zijn? Alles (!) is mogelijk met de juiste ondersteuning en de juiste mensen om jullie heen, so start dreaming! 

vanaf € 3.599