Trouwen bij Fabriek Zuidermeer

Yey, eindelijk mogen we het van de daken schreeuwen! Vanaf 2019 kun je bij Fabriek Zuidermeer trouwen! Woehoe! Wat een prachtige industriële plek is dat! En als kers op de taart is The Bridal Blush onderdeel van het ’trouwteam’ om het meubilair en de styling te verzorgen. En we konden natuurlijk niet wachten met gave foto’s schieten voor de promotie, so here you go 😉 You’re welcome!

 

Fabriek Zuidermeer is omstreeks 1940 gebouwd met de naam “de Ster” en heeft jaren lang dienst gedaan als melk- en kaasfabriek. Ook vestigden zich er onder andere een klokkenmakerij en houtgroothandel in de Fabriek. De locatie heeft voor veel werkverschaffing gezorgd in de regio en werd lokaal bekend als “De Fabriek” en “de oude melkfabriek”. 

Sinds begin 2017 wonen de nieuwe eigenaren, Thomas en Eva samen met hun 3 kinderen in het huis naast de fabriek en zullen zij in het voorste gedeelte van de fabriek hun droomhuis gaan realiseren. Het Ketelhuis van Fabriek Zuidermeer is mega fotogeniek en heeft het industriële karakter wat deze tijd zeer gewild is. Vele bekende interieurmerken, fotografen, bedrijven en particulieren weten deze locatie inmiddels te vinden. 

 

Vanaf 2019 is het ook mogelijk om de officiële huwelijksceremonie te laten plaatsvinden bij Fabriek Zuidermeer. Maar ook de borrel, een stijlvolle lunch of diner behoort tot de mogelijkheden. Door de samenwerking van Eva van Fabriek Zuidermeer, styliste Tamarah van The Bridal Blush (IK DUS) en weddingplanner Mariska van My Weddings is het mogelijk om je droomhuwelijk te organiseren bij Fabriek Zuidermeer. 

Wat gaan wij hier precies in betekenen? Nou met het bruidspaar het gewenste plaatje creëren. Dit kan met verschillend meubilair, backdrops, bloemen, it’s all up to you! Samen gaan we kijken naar wat bij jullie past en zorgen dat wij alles tip top voor jullie in orde maken.

Benieuwd naar deze locatie en alle mogelijkheden? Op zondag 6 januari vindt er een Wedding Event plaats bij Fabriek Zuidermeer en kan je de locatie gratis komen bekijken. Er zijn diverse leveranciers aanwezig om je te inspireren en informeren over de trouwmogelijkheden en je krijgt een leuke goodiebag bij binnenkomst. Het evenement is te bezoeken van 11.00 tot 16.00 en bevindt zich bij Fabriek Zuidermeer, Baarsdorpermer 9 in Zuidermeer. 

En de media pikt het ook al leuk op! Lees dit stuk over onze plannen op Nieuws uit West Friesland

Bekijk de foto die Linda-Jane Fotografie heeft gemaakt! Enjoy en laat ons vooral weten wat je er van vindt!

Hi there! Wat leuk om jou hier te zien. Dit betekent waarschijnlijk dat je dé vraag hebt beantwoord met ja (of je bent alvast lekker aan het dromen)! En dan snap ik ook wel dat je lekker meteen een kijkje komt nemen bij The Bridal Blush.