Droom jij van all in wedding business maar mis je de kennis om een vliegende start te maken?

Herken jij de volgende struggles?

Je droomt er al jaren van om aan de slag te gaan als styliste of weddingplanner maar weet niet waar je moet beginnen…

Je zit net in het vak maar de bruidsparen en stylingopdrachten zijn op één hand te tellen…

Je focust je op alle bruidsparen, krijgt van de ene wedding meer energie dan de ander en eigenlijk wil je altijd wel die sparkle voelen…

Je weet door alle taken waar je als ondernemer mee moet dealen niet meer waar jouw kracht ligt en mist daarom focus…

Je droomt van een all in wedding business maar weet ook dat je de kennis mist om dit te realiseren… 

Je bent een echte creatieveling, maar het ‘ondernemen’ vind je moeilijk en loop je op vast…

Foto: Iep Bergsma Fotografie

over Tamarah

Hi there! Wat leuk om jou hier te zien. Dit betekent waarschijnlijk dat je de bovenstaande struggles (helaas) herkent…

Sinds 2015 doe ik niets anders als bezig zijn met bruiloften, als wedding planner, stylist en bloemist probeer ik elke bruiloft precies aan te laten sluiten bij de wensen van het bruidspaar.  Echter heb ik door de jaren heen gemerkt dat er veel meer komt kijken bij een grote wedding productie en ik weet als geen ander hoe eenzaam het wedding planner bestaan kan zijn. Maar toch heb ik ervoor gezorgd dat ik binnen 2 jaar fulltime aan het werk ben in deze prachtige branche. Deze kennis en ervaring wil ik graag met jou delen!

Daarom heb ik een programma ontwikkeld dat jou een jaar lang alle tips en tools die je nodig hebt aanbied zodat jij jouw all in wedding business kan gaan runnen. 

Wat houdt het in?

Het coachingstraject is een mega vet traject van 12 maanden waarin jij in een super mooie groep van 10 likeminded vrouwen gaat leren hoe jij jouw bedrijf wilt vormgeven en hoe je jouw kwaliteiten hierin kan benutten.

12 maanden lang gaan we op zoek naar de ondernemer in jou met een strategie die perfect bij jou past, zodat je bedrijf een weerspiegeling wordt van jou. Ondernemen vanuit je hart is zo belangrijk!

Elke week kan je je vragen stellen via de maandelijkse live Q&A’s. Tijdens dit ‘vragenuurtje’ kan je al je struggles, hersenspinsels en behaalde goals van die week met ons delen en bepalen we samen wat de volgende stap wordt.

wat kun je verwachten?

 • Live Kick-Off dag
 • Twee 1-op-1 sessies met mij (okt/nov & mrt/apr)
 • Online module ‘Bepalen van je niche’ door Minimalistisch Ondernemen
 • Creatieve & Informatieve Live Dag (incl. lunch en kerstborrel)
 • De leukste trouwleveranciers helpen je op weg
 • Locatiebezoeken (incl. lunch)
 • Live Dag – Workshops op locatie (incl. lunch)
 • Online module ‘Online marketing’
 • EHBO & Reanimatie cursus
 • Live Dag – Branding foto’s & barbecue
 • Direct referenties opdoen tijdens de bruiloften van The Bridal Blush in 2021

Voor wie is het traject?

Voor badass vrouwen die eindelijk hun droom willen waarmaken en direct een wervelende start willen voor hun nieuwe business

Voor net afgestudeerde vrouwen die direct willen doorpakken om de grote stap te zetten als wedding entrepreneur

Voor vrouwen die samen met een groep andere vrouwen succesvol het wedding vak wil leren met mega veel praktijk trainingen 

Voor vrouwen die niet geloven in concurrentie maar juist overtuigd zijn van het feit dat je sneller groeit als je samenwerkt

het programma

4 oktober ’20: Live kickoff dag op kantoor met alle meiden. Elkaar leren kennen, we’re all in this together, elkaar ontmoeten, speeddaten en community creëren. 

Oktober/november ’20: 1-op-1 sessies. Dus ik ga met elke planner een strategiesessie houden (op kantoor) van 2,5 uur, waarin we ingaan op de persoon, wat is je uiteindelijk doel? Stappenplan om die te bereiken. Knelpunten bepalen en actieplan maken. Daar kun je mee aan de slag.

Daarnaast volg je online modules van zowel mij als een marketingspecialist over het bepalen van je niche.

December ’20: live dag (hele dag) met zn allen. Creatieve ochtend met uitleg over Canva (ontwerpprogramma), je gaat een moodboard maken in de stijl die je wilt uitstralen en een masterclass over branding. Heerlijke lunch.

Daarna een informatieve middag waarin we gaan leren hoe je een elevatorpitch/salespitch gaat houden. Incl feedback.

Februari ’21: EHBO en reanimatie cursus.

Maart ’21: Online module ‘online marketing’. Hoe zet je jouw merk in de markt? 

April ’21: 1-op-1 sessies. We gaan inhoudelijk in op het proces van het plannen. We maken de klantreis, dus van aanvraag tot na de bruiloft en gaan kijken hoe jij die wilt invullen in sessie van 2,5 uur. We kijken naar het maken van een plan van aanpak en draaiboek en hoe leveranciers te selecteren.

Mei ’21: Een live dag op trouwlocatie incl. lunch (n.t.b.) met workshops planning en styling. Hoe komt styling tot stand? We gaan ook met de basis van bloemen werken. In de middag een masterclass over multi culturele bruiloften van de beste weddingplanner van NL.

Juni/augustus ’21; meelopen met mijn bruiloften en het voortraject in duo’s. Referenties opdoen (mag je gebruiken). Ik kijk mee met de bruiloften waar je voor jezelf mee bezig bent en stuur waar nodig bij.

Augustus ’21: We sluiten af met een live dag waarbij branding foto’s worden gemaakt van jezelf. En daarna knallend een bbq en uitreiking van certificaten.

Dit alles incl. een flexwerkplek bij mij op kantoor, en gratis toegang tot mijn netwerkevents (1x per maand in de avond). Daarnaast een FB-community met de meiden en elke maand een live Q&A.

Hierna de mogelijkheid om losse strategiesessies bij te boeken zodra je aan de gang bent. Je wordt 12 maanden lang super intensief gecoacht door mij voor maar € 2.395,- (ex BTW). 
Of 6 termijnen van € 416,- (ex BTW)

Early bird prijs t/m 31 augustus = € 1.895,- (ex BTW)

Of 6 termijnen van € 316,- (ex BTW)

Als jij JA IK WIL kan zeggen op bovenstaande punten dan is dit je kans, meld je aan voor The Bridal Blush Project en dan gaan we rocken!

Kind words