FLOWERS

Bloemen zijn onmisbaar op een bruiloft als je het mij vraagt. Niet alleen het bruidsboeket, maar ook mooie tafelstukken, corsages en de leukste accessoires voor de (bruids)kinderen, zijn een mooie aanvulling op jullie trouwdag. En wat denk je van je eigen lievelingsbloemen die verwerkt zijn in het boeket, jouw lievelingsgeur als prominente gast op jullie bruiloft. Of je nu houdt van klassiek of modern, wij luisteren naar jullie wensen en fleuren de dag op met de prachtigste bloemen. Flowers are like friends, they bring color to your world! 

Ik vind het  heerlijk om met bijzondere kleuren en materialen bezig te zijn. Het net even anders als anders. Ik vind het belangrijk dat het bloemwerk persoonlijk is, en echt een weerspiegeling is van jullie persoonlijkheden. Het bloemwerk kunnen we perfect combineren met de styling van de bruiloft. Ons bloemwerk kan (zo goed als) overal aan worden bevestigd, dus je kunt het zo gek niet bedenken. Ook hebben we een breed assortiment aan priëlen en backdrops die met bloemen eraan overweldigend mooi zijn. 

werkwijze

Het proces starten we bij een uitgebreid kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. We bespreken de gewenste kleuren, de vorm en dat alles in combinatie met jullie locatie. We kijken naar het type dat jullie persoonlijk zijn, en aan de hand daarvan maak ik een klein moodboard met de bijbehorende offerte. De hoogte van de offerte (en de losse prijzen) hangt natuurlijk helemaal af van jullie wensen. Zodra jullie akkoord zijn met de offerte maak ik een ‘flower plan’, waarin we de kleuren en materialen nog verder gaan uitdiepen. 5 Weken voor de bruiloft spreken we alles nogmaals door op kantoor en ontvangen jullie de factuur. De minimale afname voor bloemwerk bij The Bridal Blush is €250,- (incl. BTW, excl. Bezorgkosten en styling werkzaamheden op locatie). Afhankelijk van de locatie en de hoeveelheid kijken we of jullie de bloemen komen afhalen of dat wij deze komen leveren.

rentals

Heb je al gezien dat we onze backdrops ook los verhuren? Dus wil je toch zelf gaan knutselen met de bloemen? Dat kan ook met onze vazen. Bekijk het aanbod hier