ABOUT US

ABOUT

ABOUT

Hi, daar ben je weer! Leuk dat je ook wilt weten wie er achter The Bridal Blush zit. En dat vinden wij ook belangrijk. Ons werk is erg persoonlijk, wij zijn er immers voor om jullie te helpen met het creëren van jullie droombruiloft. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat wij een leuke klik hebben, en dat jullie weten aan wie jullie dit toevertrouwen.

MARISKA

Weddingplanner | Stylist | Concept Creator

Vanuit mijn passie voor plannen en organiseren, samen met mijn fascinatie en voorliefde voor bruiloften was de keuze voor mij niet zo moeilijk. De trouwbranche in, als weddingplanner!

Inmiddels zijn we al weer wat jaren verder, heb ik prachtige bruiloften mogen verzorgen in binnen- en buitenland, awards gewonnen en mag ik elke dag doen, wat ik het aller liefste doe! Naast weddingplanner, ben ik ook professioneel ceremoniemeester, concept creator en styliste.

Een creatieve duizendpoot dus en samen met Zoë eigenaresse van The Bridal Blush!

Samen met mijn team, ben ik gek op out of the box bruiloften, stellen die het net even anders willen, maar ook de romantische bruiloften genieten wij keer op keer van! Kortom, Je kunt met ons alle kanten op!

 

ZOË

Weddingplanner | Stylist | Concept creator

Ik ben Zoë, een enthousiaste en gedreven wedding planner, styliste en concept creator van The Bridal Blush en tevens mede eigenaar. Een mond vol, maar alles wat ik doe vind ik onwijs leuk! Een compleet plaatje creëren, nadenken over de kleinste details en deze dan ook nog zelf uitvoeren. Blijer kun je mij niet krijgen. 

Als ik niet aan het werk ben dan ben ik met mijn vriend of vriendinnen aan het eten, of drinken we gezellig een wijntje. Ik hou van heerlijk lang tafelen en kletsen, veel gezelligheid en goed gezelschap.

Zo zie ik de bruiloften ook graag: bruiloften met tijd voor elkaar, goede gesprekken, veel gelach en lekker eten en drinken. 

WE LOVE

Romantische, persoonlijke bruiloften, mooie plaatjes, kickass bruidsparen die er echt helemaal voor gaan. Velvet, we love velvet. Inspelen op de trends van nu, maar ook voorop lopen op de trends van morgen. 

Bruiloften met tijd voor elkaar, goede gesprekken, veel gelach en lekker eten en drinken. Lang tafelen, genieten van lekker eten, wijn drinken en eindeloos kletsen. 

Jullie persoonlijkheid die terug komt op je bruiloft. Uitbundig of minimalistisch, it’s all good, zolang het bij jullie past!

THE TEAM

GINA-LEIGH

Junior weddingplanner & stylist

LINDA-JANE

Huisfotografe | Assistent styling

SOPHIE

Styliste

THE FLORISTS

Wat een plaatje by Angie Peralta

ANNEMARIE

Bloemenservice Nederland

marleen the bridal blush
Marlies Wynolts Photography

MARLEEN

Flower Moment

Marit the bridal blush
Maryla & Marcel Photography

MARIT

Floral Dreams