ABOUT US

"Een compleet plaatje creëren, nadenken over de kleinste details en deze dan ook nog zelf uitvoeren. Blijer kun je me niet krijgen."

Hi, daar ben je weer! Leuk dat je ook wilt weten wie er achter The Bridal Blush zit. En dat vind ik ook belangrijk. Mijn werk is zó persoonlijk, ik ben er immers voor om jullie te helpen met het creëren van jullie droombruiloft. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat wij een leuke klik hebben, en dat jullie weten aan wie jullie dit toevertrouwen.

 Ik ben dus Tamarah, 3.1 jaar oud en ik ben de eigenaresse, wedding planner, styliste en bloemist van The Bridal Blush. Een mond vol, maar alles wat ik doe vind ik zo leuk! Een compleet plaatje creëren, nadenken over de kleinste details en deze dan ook nog zelf uitvoeren. Blijer kun je me niet krijgen. Dit was als kind al zo. Ik knipte en plakte hele magazines bij elkaar, schreef elk hoofdstuk van mijn werkstuk met een andere kleur gelpen (I know, oldschool) en opstellen waren geen opstellen, maar leken meer op het Google van nu. 

Als ik niet aan het werk ben dan ben ik met Jeroen lekker aan het eten, drinken we een wijntje, of zijn we aan het eten ;-). Yup, één van de dingen die we gemeen hebben is dat we beide Bourgondiërs zijn. Heerlijk lang tafelen, genieten van lekker eten, wijntjes drinken en eindeloos kletsen. 

Zo zie ik de bruiloften ook graag: bruiloften met tijd voor elkaar, goede gesprekken, veel gelach en lekker eten en drinken. Ook ben ik een grote passie voor theater en producties! Ik heb jaren als Company Manager gewerkt bij een grote theaterproductie en ik speel zelf ook nog in een amateur musicalproductie.

Door mijn werk in het theater ben ik erg stipt, goed in plannen en kan ik met de druk omgaan. Aspecten die bij de planning en uitvoering van een bruiloft belangrijk zijn. Terug naar Jeroen, want naast dat ik met hem mijn leven deel, deel ik tegenwoordig ook steeds meer binnen The Bridal Blush. Jeroen is een echte bouwer, en draait zijn hand dan ook niet om voor een nieuwe backdrop, hoge klussen een enorme ladder en het sjouwen hier en daar. Je begrijpt wel dat het heel fijn is om met hem te werken.

Op deze manier kunnen wij nog meer bieden binnen The Bridal Blush. Hebben we het niet? Dan maken we het! Hierdoor hebben we natuurlijk ook wel een assortiment aan styling materialen opgebouwd, die wij nu kunnen inzetten voor de verhuur.

Naast dat Team The Bridal Blush bestaat uit Jeroen en Tamarah, zijn we uitgebreid met een aantal toppers die zich ook met hart en ziel inzetten voor jullie bruiloft. Want zeg nou zelf, teamwork makes the dream work!

Tamarah

Weddingplanner, ceremoniemeester, stylist, bloemist

Jeroen

Bouwer, eventbouwer, the man

Jada

Stagiaire Marketing & communicatie, content creator

Naomi

Grafisch ontwerper, illustrator

Ingrid

Allround assistent, the mom

Mariska

Back office, stylist, ceremoniemeester