ABOUT US

ABOUT

ABOUT

Hi, daar ben je weer! Leuk dat je ook wilt weten wie er achter The Bridal Blush zit. En dat vind ik ook belangrijk. Mijn werk is zó persoonlijk, ik ben er immers voor om jullie te helpen met het creëren van jullie droombruiloft. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat wij een leuke klik hebben, en dat jullie weten aan wie jullie dit toevertrouwen.

MARISKA

Weddingplanner | Stylist | Concept Creater| Auteur

Vanuit mijn passie voor plannen en organiseren, samen met mijn fascinatie en voorliefde voor bruiloften was de keuze voor mij niet zo moeilijk. De trouwbranche in, als weddingplanner! Inmiddels zijn we al weer wat jaren verder, heb ik prachtige bruiloften mogen verzorgen in binnen- en buitenland, awards gewonnen en mag ik elke dag doen, wat ik het aller liefste doe! Naast weddingplanner, ben ik ook professioneel ceremoniemeester, concept creator en styliste. 

Een echte duizendpoot dus, die samen met een team vol gepassioneerde professionals, net dat stapje extra zet, om jullie niet alleen te voorzien van kwaliteit, maar ook zorgeloos te kunnen laten genieten!

In mijn vrije tijd kan ik uren wandelen met mijn eeuwige puppy Aslan, drink ik graag wijn en kook ik uitgebreid voor vrienden & familie.

Out of the box creaties – zwarte koffie – wijn – koken – Harry Potter nerd – Jaren 60/70 muziek – Uiteten

WE LOVE

Romantische, persoonlijke bruiloften, mooie plaatjes, kickass bruidsparen die er echt helemaal voor gaan. Velvet, we love velvet. Inspelen op de trends van nu, maar ook voorop lopen op de trends van morgen. 

Bruiloften met tijd voor elkaar, goede gesprekken, veel gelach en lekker eten en drinken. Lang tafelen, genieten van lekker eten, wijn drinken en eindeloos kletsen. 

Jullie persoonlijkheid die terug komt op je bruiloft. Uitbundig of minimalistisch, it’s all good, zolang het bij jullie past!

TAMARAH

Weddingplanner | Stylist | Bloemist | Coach

Ik ben dus Tamarah, 33 jaar oud, mama van Teddy, vriendin van Jeroen en wedding planner, styliste en selfmade bloemist van The Bridal Blush. Een mond vol, maar alles wat ik doe vind ik zo leuk! Een compleet plaatje creëren, nadenken over de kleinste details en deze dan ook nog zelf uitvoeren. Blijer kun je me niet krijgen. 

Als ik niet aan het werk ben dan ben ik met Jeroen lekker aan het eten, drinken we een wijntje, of zijn we aan het eten ;-). Yup, één van de dingen die we gemeen hebben is dat we beide Bourgondiërs zijn. Heerlijk lang tafelen, genieten van lekker eten, wijntjes drinken en eindeloos kletsen. 

Zo zie ik de bruiloften ook graag: bruiloften met tijd voor elkaar, goede gesprekken, veel gelach en lekker eten en drinken. Ook ben ik een grote passie voor theater en producties! Ik heb jaren als Company Manager gewerkt bij een grote theaterproductie en ik speel zelf ook nog in een amateur musicalproductie.

Door mijn werk in het theater ben ik erg stipt, goed in plannen en kan ik met de druk omgaan. Aspecten die bij de planning en uitvoering van een bruiloft belangrijk zijn. En mede hierdoor vind ik het maar al te gaaf om nu een team van professionals in te kunnen zetten voor de mooiste bruiloften. Van weddingplanners en ceremoniemeesters tot stylistes en bloemistes. Ik laat iedereen verbinden om zo de voor jullie perfecte bruiloft af te leveren.

THE TEAM

the bridal blush mariska

MARISKA

Weddingplanner | Ceremoniemeester

LINDA-JANE

Huisfotografe | Assistent styling

Marrit junior weddingplanner

MARRIT

Junior Weddingplanner & Stylist

THE FLORISTS

Tim W Photography

TAMARAH

The Bridal Blush

marleen the bridal blush
Marlies Wynolts Photography

MARLEEN

Flower Moment

Marit the bridal blush
Maryla & Marcel Photography

MARIT

Floral Dreams