ABOUT US

ABOUT

ABOUT

Hi, daar ben je weer! Leuk dat je ook wilt weten wie er achter The Bridal Blush zit. En dat vind ik ook belangrijk. Mijn werk is zó persoonlijk, ik ben er immers voor om jullie te helpen met het creëren van jullie droombruiloft. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat wij een leuke klik hebben, en dat jullie weten aan wie jullie dit toevertrouwen.

TAMARAH

Weddingplanner | Stylist | Bloemist | Coach

Ik ben dus Tamarah, 33 jaar oud, mama van Teddy, vriendin van Jeroen en de eigenaresse, wedding planner, styliste en selfmade bloemist van The Bridal Blush. Een mond vol, maar alles wat ik doe vind ik zo leuk! Een compleet plaatje creëren, nadenken over de kleinste details en deze dan ook nog zelf uitvoeren. Blijer kun je me niet krijgen. 

Als ik niet aan het werk ben dan ben ik met Jeroen lekker aan het eten, drinken we een wijntje, of zijn we aan het eten ;-). Yup, één van de dingen die we gemeen hebben is dat we beide Bourgondiërs zijn. Heerlijk lang tafelen, genieten van lekker eten, wijntjes drinken en eindeloos kletsen. 

Zo zie ik de bruiloften ook graag: bruiloften met tijd voor elkaar, goede gesprekken, veel gelach en lekker eten en drinken. Ook ben ik een grote passie voor theater en producties! Ik heb jaren als Company Manager gewerkt bij een grote theaterproductie en ik speel zelf ook nog in een amateur musicalproductie.

Door mijn werk in het theater ben ik erg stipt, goed in plannen en kan ik met de druk omgaan. Aspecten die bij de planning en uitvoering van een bruiloft belangrijk zijn. Terug naar Jeroen, want naast dat ik met hem mijn leven deel, deel ik tegenwoordig ook steeds meer binnen The Bridal Blush. Jeroen is een echte bouwer, en draait zijn hand dan ook niet om voor een nieuwe backdrop, hoge klussen een enorme ladder en het sjouwen hier en daar. Je begrijpt wel dat het heel fijn is om met hem te werken.

THE TEAM

JEROEN

De bouwer | De boyfriend | Teddydaddy

the bridal blush mariska

MARISKA

Weddingplanner | Back Office | Ceremoniemeester

INGRID

De mom | Assistent styling

the bridal blush team

JORIEKE

Stagiair Ruimtelijke Vorming | Designer

LINDA-JANE

Huisfotografe | Assistent styling

Marrit junior weddingplanner

MARRIT

Junior Weddingplanner & Stylist

WE LOVE

Romantische, persoonlijke bruiloften, mooie plaatjes, kickass bruidsparen die er echt helemaal voor gaan. Velvet, we love velvet. Inspelen op de trends van nu, maar ook voorop lopen op de trends van morgen. 

Bruiloften met tijd voor elkaar, goede gesprekken, veel gelach en lekker eten en drinken. Lang tafelen, genieten van lekker eten, wijn drinken en eindeloos kletsen. 

Jullie persoonlijkheid die terug komt op je bruiloft. Uitbundig of minimalistisch, it’s all good, zolang het bij jullie past!