WINTER WEDDINGS

We snappen het dat veel bruidsparen in de zomer willen trouwen, mooi weer, goede temperatuur, vrolijke mensen, alles staat in bloei. Maar we weten ook dat je dit alles nog maar moet afwachten. Winter bruiloften zijn minstens zo leuk en wij helpen jullie daar graag bij!  Wij werken ook nog eens samen met dé perfecte locatie voor een echte cosy winter wedding; Paviljoen Puur in Diemen. Natuurlijk moet je je d’r op kleden, maar het is oh zo leuk dat je ook eens aan andere accessoires kan denken, zoals een cape of jasje, handschoenen en een sjaal.  En wat denk je dan van het eten en drinken? Starten bij de borrel met glühwein of warme chocolademelk met rum. Puur genieten! En je wordt er warm van!

 Als voorgerecht starten met soep shooters en misschien wel kaasfondue als hoofdgerecht? Bij mij loopt het water op dit moment in de mond bij het idee.  Paviljoen Puur is bij uitstek de perfecte plek voor een winter wedding. De soep shooters vanuit de buitenkeuken geserveerd krijgen terwijl je gasten zich warmen bij de haard? Hoe leuk! Ik ga graag op locatie met jullie in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. En die zijn er genoeg!  Door de ruime ligging midden in het groen bij Fort Diemerdam zijn er veel mogelijkheden. Het gehele terrein is verlicht met fakkels, en er zijn meerder vuurschalen en buiten haarden aanwezig om een warme setting te creëren. Ook hebben wij speciale winter items in de verhuur voor jullie winter bruiloft, tuinfeest of event.

Tips voor een winter wedding!

Kleed je warm aan. Een sjaal, handschoenen, bontjas of een grote off-shoulder trui, het mag allemaal! Eigenlijk heb je juist veel meer accessoires en opties waar je uit kunt kiezen tijdens de wintermaanden.

Ga voor sfeer! Fakkels, buiten haarden, heaters, vuurschalen, sterretjes… Trek alles uit kast om die extra warmte te creëren en hou er rekening mee dat het vroeg donker wordt, dus plan je fotoshoot eerder op de dag in.

In de winter zijn er ook hele mooie materialen voor je bloemwerk, denk aan dennenappels, groene wintertakken, besjes in diverse kleuren. Het is dan ook een dikke YES om prachtige donkere kleuren te gebruiken.

Paviljoen Puur beschikt over een geweldig Volkswagen busje, hoe leuk om daar je Hot Chocolate bar van te maken? Zorg ook voor voldoende kleedjes! Geef mensen de mogelijkheid om zichzelf extra warm te houden.

Al eens gedacht aan een winter bbq? Wij hebben het deze winter gedaan, echt een aanrader! Iedereen warme kleding aan, hapjes, dranken en genieten van dat het zo vroeg donker is en de warmte van de heaters.