What’s in my bag? De wedding planner editie

eerste hulp bij bruiloften koffer the bridal blush

We zijn vanaf nu ook begonnen met video’s te maken met de ultieme tips voor jouw bruiloft! Daarnaast krijg je ook een kijkje achter de schermen, gaan we DIY’s doen én vertellen je verschillende do’s & dont’s. Abonneer je op mijn YouTube Kanaal!

Al in het eerste gesprek geef ik het bij bruidsparen aan, als wedding planner heb ik een koffer die me heilig is met alles erop en eraan! Hoe leuk om deze koffer nou eindelijk eens uit te pakken in een nieuwe vlog!

Wil je weten wat wij als wedding planner voor jouw bruiloft kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! LIEFS

Hi there! Wat leuk om jou hier te zien. Dit betekent waarschijnlijk dat je dé vraag hebt beantwoord met ja (of je bent alvast lekker aan het dromen)! En dan snap ik ook wel dat je lekker meteen een kijkje komt nemen bij The Bridal Blush.