styling bruiloft the bridal blush

DON'T FEEL STUPID IF YOU DON'T LIKE
WHAT EVERYONE ELSE PRETENDS TO LOVE
IT'S YOUR WEDDING!

know, één van de eerste dingen die gedaan worden bij de eerste ‘JA’, is het aanmaken van een Pinterest-bord. Het is namelijk echt mega leuk om inspiratie op te doen voor jullie eigen bruiloft. Maar het combineren van al deze mooie plaatjes en het uiteindelijk uitvoeren hiervan op de dag zelf is zo makkelijk nog niet. Er komt veel bij kijken en er is zo giga veel om uit te kiezen!

Bij The Bridal Blush kunnen we een het complete plaatje voor jullie realiseren en leveren. De ceremonie styling, de dinertafels, de feestzaal, we doen het met heel veel liefde! We werken met meerdere (freelance) stylistes en bloemistes, dus wij kunnen er voor zorgen dat alles geheel op elkaar en bij jullie wensen aansluit. Daarnaast hebben we een breed netwerk in o.a. grafisch ontwerpers, om zo nog net die laatste geweldige touch te geven. 

Foto: Linda-Jane Fotografie
bruiloft styling the bridal blush
Foto: Kaylee Fotografeert
Foto: Kaylee Fotografeert

ONZE WERKWIJZE

 • Na jullie aanvraag zetten wij jullie datum direct in optie. We plannen een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Bleiswijk om jullie wensen en ideeën te bespreken. Het gesprek duurt 1-1,5 uur en is gratis en vrijblijvend.
 • Aan de hand van dit gesprek gaan wij aan de slag met een uitgebreide offerte inclusief een klein moodboard. Hier kun je natuurlijk nog aanpassingen in doen, totdat het naar wens is. Mogen wij jullie bruiloft stylen? Dan vragen wij een aanbetaling van 25%, waarmee jullie datum definitief in onze agenda staat. Uiteraard wordt dit bedrag in mindering gebracht bij de eindfactuur.
 • Samen met jullie gaan we de locatie bekijken. Wellicht dat ik de locatie al ken, maar het is sowieso fijn om elkaar nog even te zien en te fantaseren over jullie bruiloft op locatie.
 • Aan de hand van dit locatiebezoek gaan wij starten met het stylingplan. In dit plan vind je de items terug die eerder zijn besproken, maar voegen wij ook nog eventuele andere opties toe om jullie wellicht te inspireren. 
 • Ongeveer 6 weken voor de bruiloft hebben we een detailgesprek via de telefoon of via Zoom/Skype. Hierin nemen wij alles nogmaals door, kunnen er nog aanpassingen worden gedaan, en maken we op deze manier de definitieve factuur op, welke jullie een maand voor de bruiloft van ons ontvangen.
 • Wij gaan de laatste items voor jullie verzamelen/inkopen, kiezen de juiste bloemist voor jullie stijl en zorgen dat alles picobello in orde is voor jullie mooie dag.
 • De dag van jullie bruiloft breekt aan en het enige wat jullie hoeven te doen is ‘genieten‘! Wij doen de rest! In de ochtend bouwen wij de locatie op, eventueel bouwen wij deze om gedurende de dag en wij bouwen de volgende ochtend weer af. Wij zijn uiteraard zo onzichtbaar mogelijk op jullie dag en bij vragen overleggen wij met de ceremoniemeester.
wedding sparrow the bridal blush

THE PRICE OF LOVE

Zelf je bruiloft organiseren maar wel de styling uit handen geven? Wij hebben veel items in ons assortiment om jullie bruiloft nóg mooier mee te maken. En waarom zou je het zelf doen? Je wilt toch ook dat je ceremoniemeester niet de mooie momenten van de bruiloft mist doordat de dinertafels gestyled moeten worden? Wij kunnen dit geheel uit handen nemen. Jullie hebben niet eens door dat we er zijn!

Je krijgt:
Kennismakingsgesprek bij ons op kantoor in Heiloo of via zoom
Uitgebreide offerte met moodboard
Locatiebezoek
Stylingplan
Contact tot de bruiloft
Detailgesprek
Op- en afbouw bij de locatie door onze stylistes
Transport

Om zeker te weten dat we een klik met elkaar hebben, zijn kennismakingsgesprekken met The Bridal Blush geheel vrijblijvend en zitten hier geen kosten aan verbonden.

Met de styling van een bruiloft zijn wij vanaf de dag van kennismaking tot aan de bruiloft bezig gemiddeld 20 uur bezig.

* Dit bedrag is exclusief bloemen en styling materialen

WAAROM EEN WEDDINGSTYLISTE?

 • Een weddingstyliste stelt het totaalplaatje samen
 • Bespaard veel tijd
 • Heeft kennis van locaties en de branche
 • Heeft toegang tot de beste trouwleveranciers
 • Creëert een persoonlijk stylingplan
 • Heeft kennis van de nieuwste trends
 • Jullie (en jullie ceremoniemeesters) kunnen relaxt genieten van jullie dag

VERHUUR ITEMS

Wil je alleen losse items huren om zelf aan de slag te gaan? Dat kan natuurlijk ook!

Van backdrops tot bankjes, van servetten tot glaswerk, van stoelen tot lichtletters. We’ve got your back!

Kind words