Trouwen in 2021?

The bridal blush trouwen in 2021 bruiloft

Woehoe, gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! De reden dat je deze blog leest is waarschijnlijk omdat jullie plannen hebben om in 2021 te gaan trouwen! En wat een feest gaat dat zijn! In deze blog geef ik je tips en trics voor het plannen van jullie 2021 bruiloft. Waar moet je extra op letten (hello ***corona), waar begin je en wanneer moet je in de actie?

Wat hebben ’trouwen in 2021′ en corona met elkaar te maken?

Zoals we allemaal weten hakt corona er goed in in 2020. De trouwbranche wordt hard getroffen en bruidsparen moeten massaal hun bruiloft verplaatsen. En je raad het al… Bij mij alleen al wordt er veel bruiloften naar 2021 verplaatst. En dan vooral naar april, mei en juni. Niet zo gek als je er over nadenkt dat die maanden natuurlijk mega getroffen zijn door corona. Het risico is dan ook dat als je te lang wacht met het plannen van je bruiloft er veel locaties en leveranciers als bezet zijn. Dus wacht vooral niet te lang om jouw favorieten leveranciers te contacten, een afspraak in te plannen ennnn SAVE THE DATE!

Trouwen in 2021, begin bij het begin

Het allerbelangrijkst op dit moment is om je budget te bepalen, je gastenlijst globaal te maken en je locatie en trouwdatum vast te leggen. Bedenk hierbij wat je belangrijker vindt, hangt de locatie af van jullie trouwdatum of hangt jullie trouwdatum af van de beschikbaarheid van de locatie? Daarnaast is het aantal gasten ook weer van belang voor de grootte van je locatie, en je budget ook weer belangrijk voor het bepalen van je aantal gasten én voor het bepalen van je locatie. Kortom, deze 4 onderdelen (budget, aantal gasten, locatie en datum) zijn heel belangrijk om zo snel mogelijk in kaart te hebben. Aan de hand daarvan kun je verder gaan plannen en de Save the Date kaarten versturen.

De volgende stap; de mensen

Hierna ga je door met het regelen van je mensen zoals bv. de fotograaf, videograaf en haar en make-up. Dit werk wordt uitgevoegd door de mensen, en deze mensen kunnen maar één bruiloft per dag aannemen. Daarom van belang dat je deze personen ook op tijd regelt. Denk hierbij aan de fotograaf, videograaf, make-up artist en kapster, de babs en de dj. En vergeet ook niet de onderdelen te regelen die een langere levertijd hebben zoals je trouwjurk en de ringen.

En dan…

De overige zaken kun je wat later regelen. Uiteraard niet pas een week van te voren 😉 Maar de bruidstaart, decoratie, bloemen etc. kan allemaal later. Deze personen kunnen vaak meerdere bruiloften op een dag voorzien van hun product, waardoor je dit minder vroeg hoeft te regelen. Maar alsnog, wacht niet te lang als je je favoriete leverancier op jouw bruiloft wilt hebben!

Het klinkt nu allemaal kort en simpel, maar het plannen van je bruiloft is natuurlijk veel meer werk als dat het hier even snel staat beschreven. Wil je trouwen in 2021? Merk je dat je te weinig tijd hebt om alles van je bruiloft te regelen? Wil je graag de lusten maar niet de lasten? Wie weet kunnen wij jullie helpen! Plan met ons een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en wie weet zijn wij de perfecte match als jullie wedding planner. Willen jullie liever zelf jullie bruiloft plannen maar zijn jullie wel op zoek naar een professioneel ceremoniemeester? Ook dan kunnen wij jullie helpen! Lees hier meer informatie over onze pakketten.

The Team

Featured in @theknot // Stationery, Art Direction and Styling – @momental //  Photographer – @daniellecoonsphoto // Planner + Designer – @mangomuseevents // Planner + onsite Coordinator – @classyaffairs // Concept: @love_chooses_you_2019 // Venue – @orangerieelswout // Hair and Makeup – @mifasstudio @ika_makeupartist // Makeup – @thirza.king //  Lead Floral Designer – @the_house_of_artz // Floral Designer – @nicamille // Rentals – @mygreatestrentals // Ceremony chairs – @thebridalblush // Caterer and Food Stylist – @tiffanythefoodstylist // Cake – @sugarlipscakes // Boat – @amsterdam_boat_center // Videographer – @jahra.nl // Behind the Scenes Videographer – @witphotography // Suits – @diyatailors // Calligraphy – @flourishgrace // Neon sign – @oh_happy_day_styling // Temporary Tattoos – @tattly // Couple – @healthyhero_robs @healthyhero_chantal // Models – @iamsuzanneloh @saydaves @marvinlimon_ // Musician – @stevenaswin // Officiant – @trouwambtenaar_mildrednijhove // Inclusivity consult – @equallywed

Hi there! Wat leuk om jou hier te zien. Dit betekent waarschijnlijk dat je dé vraag hebt beantwoord met ja (of je bent alvast lekker aan het dromen)! En dan snap ik ook wel dat je lekker meteen een kijkje komt nemen bij The Bridal Blush.