Untitled designhopelijk

ZOUDEN JULLIE DIT JAAR GAAN TROUWEN EN HEBBEN JULLIE DIT VANWEGE COVID-19 VERPLAATST NAAR VOLGEND JAAR?

WILLEN JULLIE TOCH NIETS LIEVER DAN DE LIEFDE MET ELKAAR VIEREN OP JULLIE ORIGINELE TROUWDAG?

WE'VE GOT YOUR BACK!

Met geweldige trouwbranche ondernemers zijn we dan ook aan de slag gegaan om een mooi en liefdevol concept voor jullie neer te zetten, IN JE EIGEN ACHTERTUIN! Een dag waarbij alleen jullie liefde telt en de lieve mensen om jullie heen. Een dag om nooit te vergeten. 
Niet omdat het jouw ‘eigenlijk trouwdag’ zou zijn. Nee. Omdat dit de dag is waarop jullie liefde alsnog gevierd is. Samen.
Een liefdesfeest, een mooie aanloop naar jullie nieuwe trouwdag in 2021 of 2022.

Linda-JaneFotografie-Tuinceremonies-14
Foto: Linda-Jane Fotografie

Love is our Drug

Organisatie

Met weddingplanner Mariska nemen jullie de dag door. Wie willen jullie hierbij hebben? Waar moeten jullie op letten met de regels van het RIVM? 
Willen jullie nog extra items toevoegen aan jullie dag? Mariska is jullie aanspreekpunt en steun en toeverlaat in deze rare en emotionele tijden.

Ceremoniespreker & zangeres

Nine zal met jullie in gesprek gaan om een mooie liefdesceremonie voor jullie te maken. En oh dat kan ze toch goed!
Daarnaast is Nine ook zangeres en zal zij jullie lievelingslied speciaal voor jullie zingen. How romantic is that?

 

Styling & Bloemen

Styliste en bloemiste Tamarah neemt met jullie de wensen door qua meubilair. Bankjes, stoeltjes, backdrops, kleden, we stellen het allemaal beschikbaar voor de ceremonie!
Daarnaast mogen jullie gebruik maken van de droogbloem bloemstukken. Er zijn 6 grondstukken, één groot bloemstuk en één bloemstuk voor op het prieel. 
Meerprijs: Indien jullie echte bloemen willen, dan kan dit tegen een meerprijs. Willen jullie ook dineren met je gasten en wil je mooi gedekte tafels? No problemo.

Fotografie

Fotografe Linda-Jane legt deze intieme liefdesceremonie voor jullie vast. Een topper op het gebied van bruidsfotografie. Jullie ontvangen na afloop digitaal 10 bewerkte foto’s.
Meerprijs: Extra foto’s bestellen. Met Linda-Jane op pad voor een loveshoot? Ook kan ze langer blijven indien jullie lekker gaan borrelen en/of dineren met je gasten.

€ 850,-

Indien jullie graag echt op deze datum willen trouwen in jullie eigen achtertuin dan gaat dit in overleg met de gemeente waarin je woont. Helaas hanteert nog steeds elke gemeente een andere regelgeving hierin.
Dit gebeurt in overleg met Mariska.

MEET THE TEAM

Mariska

Weddingplanner

Foto: Kaylee Fotografeert

Tamarah

Stylist & Bloemist

Foto: Liefs Angelique

Linda-Jane

Fotograaf

Foto: Jessica Photography

Nine

Ceremoniespreker & zangeres

Cloud09

Foto: Kaylee Fotografeert

Extra bij te boeken

Bloemen

Wil je liever echte bloemen op deze dag? Laat Tamarah weten wat je zou willen bijbestellen en in welke kleuren.
Prijs in overleg

Catering

Wil je na de liefdesceremonie nog lekker borrelen en eten met je gasten? Dat kan! In samenwerking met Velvet Company kan er catering ter plaatse zijn.
Van een gangendiner tot high tea, van picknick tot heerlijke lunch. Neem contact met ons op over de prijzen en mogelijkheden.

Bubbels

Wil je na afloop proosten met je gasten? Wij regelen heerlijke bubbels inclusief glaswerk. Prijs afhankelijk van aantal personen.

Taart & sweets

Velvet Cakery verzorgt de meest geweldige én lekkere taarten. Samantha is een topper als het om taart gaat (überhaupt natuurlijk).
Je kunt al een taart bestellen vanaf 12 personen.

MEER INFO