Gastblog: Bruidssieraden van DRKS

the br

Jullie gaan trouwen, GEFELICITEERD! De mooiste dag van jullie leven zit eraan te komen, en natuurlijk wil je er op deze dag als bruid ook op je allermooist uitzien! Wil jij voor het complete plaatje gaan op jouw bruiloft? Dan kan – naast natuurlijk een prachtig bruidsboeket – een passende set bruidssieraden niet ontbreken! Voor jouw bruidssieraden en accessoires ben je bij DRKS aan het juiste adres. 

Van minimalistisch tot klassiek en van statement tot vintage, in elke stijl is wel een setje bruidssieraden beschikbaar waardoor iedere bruid zal slagen bij DRKS! Zo bevat de nieuwste collectie voor bruiden juist weer verschillende items die zijn ontworpen in bohemian stijl. Deze collectie kenmerkt zich door goudkleurige sieraden met echte zoetwater parels en bladvormige elementjes. De perfecte keuze voor een bohemian bruid! 

De nieuwe collectie voor bruiden wordt, zoals de meeste sieraden, gemaakt in het eigen DRKS atelier in Nederland. Daar zijn we als sieradenmerk best wel trots op! De luxe sieraden worden heel vakkundig met de hand gemaakt. Verder ontvang je alle sieraden altijd in een mooi sieradendoosje. Dit DRKS doosje kun je gratis naar wens laten personaliseren door er jouw eigen tekst in te laten drukken. Na jouw bruiloft kun je jouw sieraden natuurlijk door blijven dragen, maar je kunt ze ook in dit gepersonaliseerde doosje bewaren. Jouw bruidssieraden blijven voor altijd een tastbare herinnering aan de mooiste dag van jullie leven! 

Je shopt alle sieraden en accessoires van DRKS online op www.drksonline.com of bij één van de bruidswinkels die zijn aangesloten als verkooppunt.

Lots of Love, DRKS

De blog is mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen The Bridal Blush en DRKS. Ik ben blij dat we dit mogen doen, want de sieraden zijn van goede kwaliteit en ze hebben een breed assortiment. Voor ieder wat wils! Volg je hen ook al op social media? Doen!

Hi there! Wat leuk om jou hier te zien. Dit betekent waarschijnlijk dat je dé vraag hebt beantwoord met ja (of je bent alvast lekker aan het dromen)! En dan snap ik ook wel dat je lekker meteen een kijkje komt nemen bij The Bridal Blush.