FLOWERS

I MUST HAVE FLOWERS
ALWAYS AND ALWAYS

Bloemen zijn onmisbaar op een bruiloft als je het mij vraagt. Niet alleen het bruidsboeket, maar ook mooie tafelstukken, corsages en de leukste accessoires voor de (bruids)kinderen, zijn een mooie aanvulling op jullie trouwdag. En wat denk je van je eigen lievelingsbloemen die verwerkt zijn in het boeket, jouw lievelingsgeur als prominente gast op jullie bruiloft. Wij luisteren naar jullie wensen en fleuren de dag op met de prachtigste bloemen. Flowers are like friends, they bring color to your world! 

Ik vind het heerlijk om met bijzondere kleuren en materialen bezig te zijn. Het net even anders als anders. Ik vind het belangrijk dat het bloemwerk persoonlijk is, en echt een weerspiegeling is van jullie persoonlijkheden. Het bloemwerk kunnen we perfect combineren met de styling van de bruiloft. Ons bloemwerk kan (zo goed als) overal aan worden bevestigd, dus je kunt het zo gek niet bedenken. Ook hebben we een breed assortiment aan priëlen en backdrops die met bloemen eraan overweldigend mooi zijn. 

Foto: Wike Zijlstra Photography
Foto: Tim Wouters Photography
Foto: Linda-Jane Fotografie
Foto: Linda-Jane Fotografie

HOW IT WORKS

Bloemen kun je bij ons afnemen in combinatie met bruiloft styling. Het proces starten we bij een uitgebreid kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. We bespreken de gewenste styling, kleuren, de vorm en dat alles in combinatie met jullie locatie. We kijken naar het type dat jullie persoonlijk zijn, en aan de hand daarvan maak ik een klein moodboard met de bijbehorende offerte. De hoogte van de offerte (en de losse prijzen) hangt natuurlijk helemaal af van jullie wensen. Zodra jullie akkoord zijn met de offerte maak ik een ‘flower plan’, waarin we de kleuren en materialen nog verder gaan uitdiepen. Zes weken voor de bruiloft spreken we alles nogmaals door op kantoor en ontvangen jullie de factuur. 

Dan gaat één van onze bloemisten voor jullie aan de slag. Het plan wordt omgezet in echte bloemen op de bloemenveiling. Er wordt goed ingekocht op kleur en vormen bij onze groothandels. En de kwaliteit daar is op en top, promise! De bloemiste gaat aan de slag met de bloemen voor jouw droombruiloft. Op de dag zelf plaatsen wij al het bloemwerk bij de styling en wordt alles één geheel. You’re gonna love it!

Het voordeel van bloemen en styling onder één dak? Wij zorgen dat het écht bij elkaar past en het één geheel wordt. Pinky promise!


Wil je alleen losse items huren om zelf aan de slag te gaan? Dat kan natuurlijk ook!

Van backdrops tot bankjes, van servetten tot glaswerk, van stoelen tot lichtletters. We’ve got your back!