EVENTS

Eventstyling

Heb jij een bepaalde stijl voor ogen voor jouw event? Wij maken samen een plan om het event precies de uitstraling te geven die je voor ogen hebt. Wij denken mee tot in detail en zullen dit met grote zorg voor je uitvoeren. Van meubilair, planten, bloemen en grafische vormgeving, wij gaan graag met jullie aan de slag!

Eventmanager

Ben je op zoek naar ondersteuning tijdens jouw event? Hello, here I am! Als afgestudeerd eventmanager, met mijn jarenlange ervaring in zowel de theaterbranche als in de evenementenbranche, en de ervaring als leidinggevende in de horeca, kan ik op verschillende vlakken ondersteunen. Ik ga graag het gesprek aan om jouw event tot een groot succes te maken.

werkwijze

Samen gaan we kijken wat jullie nodig hebben. Vinden jullie het fijn als de gehele planning op ons wordt genomen? Of wil je zelf de organisatie in handen houden en ons inschakelen op punten die je nodig vind. Of wellicht willen jullie alleen de styling door ons laten verzorgen. Allemaal leuk! Aan de hand van een kennismakingsgesprek gaan we kijken wat jullie nodig hebben en ontvangen jullie van mij een gedetailleerde offerte. 

[ap_instagram_feed_pro id="1"]