De leukste trouwlocaties in Noord-Holland

leukste trouwlocaties in Noord-Holland

Op zoek naar de leukste trouwlocatie van Noord-Holland? Op veel plekken in de regio hebben wij al mooie bruiloften mogen verzorgen, dus wij delen graag onze 10 leukste trouwlocaties van Noord-Holland met jou (uiteraard op willekeurige volgorde).

1. Paviljoen Puur – Diemen

Toch wel echt één van mijn favorieten. Een locatie waar ik heel graag kom en gelukkig ook vaak bruiloften mag verzorgen. Elk stopcontact is bij mij bekend 😉 Naast dat het voor ons fijn is om vaak op dezelfde plek te komen is het voor zowel het bruidspaar als voor de trouwlocatie ook heel handig.
Een trouwlocatie middenin het groen bij Fort Diemerdam, welke onderdeel is van de Stelling van Amsterdam. Het is zo’n mooie rustgevende plek, omringd door groen, maar toch zo dicht bij Amsterdam. Of je nou een groot gezelschap hebt of klein, overdag wilt trouwen of een avondceremonie wilt, wilt genieten van de bbq van de buitenkeuken of van een luxe 4-gangen diner wilt genieten, het team van Paviljoen Puur zorgt dat het je aan niks ontbreekt en optimaal kunt genieten op je trouwdag. Ook leuk voor een winterbruiloft trouwens! Bekijk deze blog met een winter wedding bij Puur!
www.paviljoenpuur.nl

2. Het Ruiterhuys – Castricum

Een prachtige groene omgeving, en dan trouwen op je eigen eilandje! Het kan bij Het Ruiterhuys in Castricum. Een plek waar paardensport lang de boventoon heeft gevoerd, maar waar ze nu een prachtige gasterij en B&B van hebben gemaakt. Er hangt een heerlijke bourgondische sfeer, op en top genieten!
www.hetruiterhuys.nl

3. Brasa Beemster – Middenbeemster

Nog zo’n fijne locatie waar ik vaak te vinden ben! Als je op zoek bent naar een gezellige locatie die niet te hoogdrempelig is en waar je een giga goed feest kan geven? Dan is BRASA dé place to be! En had ik al gezegd dat het eten daar mega lekker is? Nee? Bij deze dan. Het eten is daar mega lekker! Wij komen er heel graag om te eten. Achter het statige pand is een heerlijke tuin waar je een mooie ceremonie kan houden en lekker kan borrelen. Bij BRASA zijn er ook veel avondceremonies, lekker eten met een klein clubje en dan heel je vriendengroep bij de ceremonie, om er daarna meteen een knallend feest van te maken.
https://www.brasabarenkitchen.nl/beemster

4. Finley het Witte Huis – Loosdrecht

Eén van de mooiste locaties van Noord-Holland als je het mij vraagt. En dat met uitzicht over de Loosdrechtse Plassen! Finley bevat meerdere ruimtes, waardoor je de gehele dag door alle ruimtes kunt gebruiken; trouwen in The View (zie hierboven), borrel en taart buiten, diner in de dinerzaal en dan een uitbundig feest in de ‘The Bar’. En dan als afsluiting met de boot vertrekken na je feest om aan de overkant van de plassen te overnachten. JA IK WIL!
www.finley.nl

5. Landgoed Beeckestijn – Velsen

Een oud landgoed vind je vaak in het zuiden van het land, maar deze prachtige plek ligt gewoon in Noord-Holland, en maar 30 minuten van Amsterdam. Landgoed Beeckestijn is echt adembenemend. Het heeft een prachtig park voor de mooiste trouwfoto’s, een statige oprijlaan en verschillende gebouwen waar je diverse onderdelen van je bruiloft kunt laten plaatsvinden. Je waant je echt even in Frankrijk, maar dan gewoon in Noord-Holland!
www.buitenplaatsbeeckestijn.nl/trouwen

6. Safari Lodge – Zandvoort

Met recht één van de meest sfeervolle strandtenten waar ik ben geweest in mijn carrière. Met uitzicht op de zee, de wind in je haren en je voeten in het zand heb je je eigen privé terrein op het strand! Helemaal in jullie eigen bubbel. Je hoeft echt niet naar het buitenland om een mooie strandbruiloft te hebben! Go check it out!
www.safarilodge.nl

7. Villa Clementine – Purmerend

Nog zo’n statige trouwlocatie in mijn eigen Purmerend. Villa Clementine voldoet aan al je verwachtingen van een klassieke trouwlocatie. En wat ik zo leuk vind? Dat het dus niet oud-klassiek is met bloemetjes behang, maar juist heel modern klassiek, met mooie serene kleuren. Doordat er én een herenkamer én een dameskamer is kunnen jullie beide de dag al starten op deze plek. Daarnaast kun je ook hier je eigen catering regelen, wat toch wel schaars is in Nederland. Echt een aanrader!
www.villaclementine.nl

8. Twiskerslot – Twisk

Wist je dat onze eigen Mariska op deze magische plek getrouwd is? Met een tuin waar je U tegen zegt. Maar echt! Een prachtige groene tuin met een mooie vijver. Je hoeft nergens anders heen om mooie trouwfoto’s te schieten. En voor het feest ben je hier ook op de perfect plek! Een grote zaal van alle gemakken voorzien om knallend jullie nieuwe leven tegemoet te gaan!
www.twiskerslot.nl

9. Fort Resort Beemster – Zuidoostbeemster

Een zeer populaire locatie in Noord-Holland, Fort Resort Beemster. Je kunt hier de dag van te voren al lekker overnachten en de spa in duiken, om de volgende ochtend heerlijk fris wakker te worden en te gaan tutten. Aan alles is gedacht! Een prachtige locatie om buiten te trouwen en te dineren, maar ook een mooie locatie voor als het weer echt een beetje Hollands is. Binnen is het net zo mooi!
www.fortresortbeemster.nl/trouwlocatie

10. Fort aan de Drecht – Uithoorn

Dit was echt een mega verrassende trouwlocatie voor mij! Jaren heb ik er vlakbij gewoond, maar nooit wist ik van het bestaan. Maar nu gelukkig wel! Een pittoresk fort aan de Amstel in Uithoorn. Een prachtige plek voor een kleiner gezelschap (+/- 50 personen voor alles). Het is echt mega idyllisch. De eigenaar is een gouden vent en zorgt dat je niks tekort komt. En ook een pluspunt, het is mogelijk om een eigen cateraar te regelen!
www.drechtfort.nl

Hi there! Wat leuk om jou hier te zien. Dit betekent waarschijnlijk dat je dé vraag hebt beantwoord met ja (of je bent alvast lekker aan het dromen)! En dan snap ik ook wel dat je lekker meteen een kijkje komt nemen bij The Bridal Blush.