PLANNING

Foto: Kaylee Fotografeert

CEREMONIEMEESTER

Ben je zelf een behoorlijke regelnicht en heb je alles helemaal onder controle? Super! Maar heb je er al eens over nagedacht wie jullie mooie plannen gaat uitvoeren op de dag zelf? Geef je een vriendin de eer om jullie ceremoniemeester te zijn, of misschien wel je (schoon)zus… Of wil je toch liever dat zij de hele dag bij jullie zijn en willen jullie het ceremoniemeesterschap uit handen geven aan een professional? That’s where I come in!

Naast het volledige weddingplannen bieden wij ook de mogelijkheid tot een kleiner pakket in de vorm van professioneel ceremoniemeesterschap. Het checken van de afspraken, het opstellen van het draaiboek en de regie op de dag zelf liggen in mijn handen. En geloof me, I won’t let you down!

Voorafgaand hebben we een kennismakingsgesprek, waarin we al jullie wensen en ideeën kunnen bespreken. Wellicht hebben jullie al e.e.a. geregeld, dit kunnen we dan meteen bespreken. Ik check de afspraken die jullie met leveranciers hebben gemaakt. En maak ik een uitgebreid draaiboek voor your big day.

Om jullie gasten alvast wat meer info over het verloop van de dag te geven, stel ik een ceremoniemeester brief op. Hierin staan de belangrijkste punten, ‘regels’ en het laatste nieuws rondom jullie trouwdag. We bespreken daarna nog één keer het draaiboek door op de locatie. Op de dag zelf ben ik aanwezig op jullie bruiloft, uitgaande van 10 uur.

vanaf € 1.499

Kind words

DON'T FEEL STUPID IF YOU DON'T LIKE
WHAT EVERYONE ELSE PRETENDS TO LOVE
IT'S YOUR WEDDING!