Bruiloft trends 2020

Het is ondertussen al weer november en onze agenda zit vol met kennismakingsgesprekken voor 2020. Zo leuk om alle wensen en ideeën van kersverse aanstaande bruidsparen te horen. Daar krijg ik altijd echt weer mega veel energie van!

Maar wat zijn nou eigenlijk de trends voor 2020? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje, wie weet kunnen wij je er nog meer inspireren! You’re welcome!

Droogbloemen

Zelf ben ik er weg van, en we zien ze deze winter ook al veel in interieurs terug. De droogbloemen. Eigenlijk heel ouderwets, maar dan in een nieuw jasje. Ik love het, jij ook?

Eetgewoontes: Vegan Bruiloft

Steeds meer mensen in de omgeving worden vegetarisch of zelfs vegan. Hoe leuk om daar een hippe draai aan te geven? Juist! Ben je als bruidspaar vegan en wil je je gasten eens kennis laten maken met hoe heerlijk een vegan diner kan zijn, dan is een Vegan Bruiloft super leuk. En als je eten dan ook nog eens heel belangrijk vindt dan heb je helemaal 2 in 1.

Micro Bruiloft

Dit vind ik zelf echt te leuk. De ‘elopement’ was al een hit, maar nu is ook de micro bruiloft helemaal in. Met een heel klein clubje deze mooie dag vieren, hoe mooi! Daarnaast natuurlijk ook extreem goed voor je budget, je kan helemaal uitpakken op de andere onderdelen 😉

Eco Bruiloft

We weten allemaal dat we beter voor het milieu moeten zorgen, dus hoe goed om daar ook bij je bruiloft aan te denken? Je kunt dit op zo veel manieren doen. Wat dacht je van een aankomst op de fiets? Seizoensproducten voor het diner die lokaal en biologisch zijn geproduceerd? Een tweedehands trouwjurk? Of een bruidsjurk huren? Een donatie aan een goed doel als cadeauwens? Of zoals de foto hierboven zelf confetti maken van afgevallen blaadjes. Er zijn keuzes genoeg!

Hangende bloemenwolken

Eén van onze favorieten, waar we zelf laatst ook mee aan de slag mochten. Hangende bloemenwolken zijn echt hip. En dan ook nog vaak de combi met droogbloemen, waardoor je het extra lang kan laten hangen! Prachtig voor boven de dinertafel of voor bij de ceremonie. Eigenlijk gewoon voor overal!

Grotere backdrops

Ok, dit wil ik als ik zelf ga trouwen. Ik kan dan ook met trots vertellen dat wij een backdrop als deze binnenkort in ons assortiment hebben. En wil je het in bepaalde kleuren? Dat kan! Met of zonder bloemen? Alles is mogelijk! We zijn gek op backdrops met draperieën en bloemen, maar dit is toch wel weer even next level!

Bloemen sluier

Ok ik als bloemengek zie dit al jaren voor me voor mijn eigen bruiloft. Een sluier vol met bloemen! JA JA JA! Het mag allemaal best wel wat opvallender en out of the box. Nou dit vind ik daar een prachtig voorbeeld van!

Er zijn natuurlijk nog veel meer trends voor 2020 in de trouwbranche. Maar dit zijn toch wel mijn favorieten. Heb je er nog eentje aan toe te voegen? Let me know! LIEFS!

Hi there! Wat leuk om jou hier te zien. Dit betekent waarschijnlijk dat je dé vraag hebt beantwoord met ja (of je bent alvast lekker aan het dromen)! En dan snap ik ook wel dat je lekker meteen een kijkje komt nemen bij The Bridal Blush.