ABOUT US

ABOUT

ABOUT

Hi, daar ben je weer! Leuk dat je wilt weten wie er achter The Bridal Blush zit. Dat vinden wij ook belangrijk. Ons werk is erg persoonlijk, wij zijn er immers voor om jullie te helpen met het creëren van jullie droombruiloft. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat wij een leuke klik hebben, en dat jullie weten aan wie jullie dit toevertrouwen.

ZOË

Weddingplanner | Stylist | Concept Creator

Ik ben Zoë, een enthousiaste en gedreven wedding planner, styliste, concept creator en tevens eigenaresse van The Bridal Blush. Dit alles klinkt als heel veel, maar ik vind het zo onwijs leuk om te doen! Een compleet plaatje creëren, nadenken over de kleinste details en deze dan ook nog zelf uitvoeren. Gelukkiger kun je mij niet krijgen.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik met mijn vriend of vriendinnen lekker aan het eten of drinken we gezellig een wijntje. Ik hou ervan om uren lang lekker te tafelen en te kletsen samen met veel gezelligheid en goed gezelschap.

Zo zie ik de bruiloften ook graag: bruiloften met tijd voor elkaar, goede gesprekken, veel gelach en lekker eten en drinken. 

WE LOVE

Romantische, persoonlijke bruiloften, mooie plaatjes, kickass bruidsparen die er echt helemaal voor gaan. Velvet, we love velvet. Inspelen op de trends van nu, maar ook voorop lopen op de trends van morgen. 

Bruiloften met tijd voor elkaar, goede gesprekken, veel gelach en lekker eten en drinken. Lang tafelen, genieten van lekker eten, wijn drinken en eindeloos kletsen. 

Jullie persoonlijkheid die terug komt op je bruiloft. Uitbundig of minimalistisch, it’s all good, zolang het bij jullie past!

THE TEAM

Floral Dreams by Marit
Maryla & Marcel Photography

MARIT

Bloemist – Floral Dreams

Captured by Lot
Amy's Stories

LISELOTTE

Fotografe – Captured by Lot

Assistent wedding planner
By Kim Das

MASHA

Junior weddingplanner – The Bridal Blush

Make-up Artist
.

IRENE

Make-up and hair artist – By Ireen Make-up en Haar

Videograaf
.

KIM

Videograaf – Endless Films

Captured by Lot

LEAVE A MESSAGE

Leverancier audio gastenboek